Etikete/Naljepnice

Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim dizajnom za vinske etikete, atraktivnim ambalažama za prehrambene proizvode, razna jestiva i maziva ulja, privlačnim naljepnicama za kozmetičke proizvode ili vam je potrebna usluga tiska etiketa za farmaceutiku –  možete biti sigurni da će naš tisak ispuniti vaše zahtjeve. Pružamo personalizirani pristup svakom klijentu kako bi osigurali da ideje i konačan proizvod budu savršeno usklađeni i prepoznati na tržištu. 

U našoj ponudi nalazi se i usluga izrade i tiska etiketa u arcima i roli, raznih dimenzija i kvaliteta, sve prema zahtjevu kupca. Vrste materijala izrade etiketa:

  • Data laser
  • PVC
  • PPE (Polipropetilen)
  • PE (Polietilen)
  • Chrom materijali

Sa zadovoljstvom možemo naglasiti kako smo svojim klijentima u mogućnosti ponuditi zalijepi-odlijepi etikete. Kao što i samo ime govori, njihova glavna karakteristika je mogućnost premještanja, odnosno odljepljivanja s unaprijed postavljene površine te postavljanje na drugu bez dodatnih poteškoća, struganja ili fleka. U ponudi se nalaze i sigurnosne naljepnice čija je glavna značajka nemogućnost skidanja ili odljepljivanja nakon što se postavili na određenu površinu.

Sve etikete mogu se dodatno oplemeniti foliotiskom (zlato, srebro, hologram) te reljefnim tiskom, a nudimo i mogućnost izrade varijabilnim tiskom uz personalizaciju.