Politika kvalitete

Politika kvalitete

Tvrtka AUGUSTINI d.o.o., uvela je sustav upravljanja kvalitetom sukladno sa zahtjevima ISO 9001:2008 da bi postigla najviši mogući nivo kvalitete svojih usluga:

Proizvodnja magnetskih kartica, etiketa, tiskanica, personalizacijai hologramska zaštita vrijednosnica. Politika kvalitete sastavni je i bitan dio ukupne poslovne politike i strategije društva a određena je jasno postavljenim ciljevima kvalitete i prilagoena samoj organizaciji društva. U određivanju i provođenju tih ciljeva kvalitete rukovodimo se dogovorenom strategijom društva, potrebom za stalnim poboljšanjem, zadovoljavanjem zahtjeva i očekivanja kupaca, stalnom izobrazbom i gospodarenjem vlastitim ljudskim resursima kao i osiguranjem svih izvora i sredstava za ostvarenje tih ciljeva.

ISO 9001:2015
CONFORMITY OF TICKETS
ISO 14001:2015

S ponosom možemo istaknuti:

  • Kvaliteta je sastavni dio naših aktivnosti, procesa i proizvoda.
  • Kvalitetu naših proizvoda i usluga ocjenjujemo temeljem zahtjeva i potreba korisnika i njegovim zadovoljstvom.
  • Kvaliteta je kultura ovog društva.

Čvrsto vjerujemo da načinom rukovođenja i rada razvijamo odgovornost, točnost, pravovremenost te pošten, kulturan i korektan pristup prema svim svojim poslovnim partnerima. Poboljšavanjem vlastitog programa, upravljanja ukupnom kvalitetom, uz potpuni doprinos osobnim radom svakog pojedinca, osigurati ćemo učinkovito, profitabilno i produktivno poslovanje a time i poboljanje uvjeta vlastitog života. Suradnjom sa drugim izvođačima na istom projektu, pružamo mogućnost prijenosa znanja. Neprekidnim poboljšanjima razvijamo način poslovanja.